Ajánló - Creative Design Magazin

Mivel napjainkban itt Magyarországon még nem árasztanak el minket a hazai kreatív újságok, ezért mindenképpen fontosnak éreztem, hogy minél többen tudjanak róla, hogy megjelent a Creative Design Magazin első száma.

Ez egy elektronikus magazin, amit az alábbi oldalon lehet megvásárolni:
http://heraldpeople.com/konyvek/reszletek/creative-design-magazin/

Egyúttal szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Zonka által írt ajánlót a lapról:
"Első számunk megjelenésére sokat vártunk, mire zöld utat kaptunk. Szerzőtársaimmal szeretnénk időről időre segítséget adni mindazoknak, akik kreatív hajlammal rendelkeznek, hogyan vághatnak bele egy-egy újabbnál újabb ötlet megvalósításába, hogyan készíthetik el saját alkotásaikat a legkülönbözőbb témákban. Ehhez adunk tanácsokat, ötleteket az alapoktól kezdve – részletes leírásokkal, képekkel fűszerezve a lépéseket. Igyekszünk mindenféle témát feldolgozni, amihez egy-egy terület legjobbjait kérjük fel.

Hogy ne csak szakmai magazin legyen, szórakoztató rejtvényekkel és a megjelenéshez köthető aktuális témákról szóló cikkekkel is jelentkezünk. Minden számunkba meghívunk egy-egy ismert, érdekes embert, aki bemutatkozik nekünk kreatív oldaláról is. Mostani számunkban Nádas György a vendégünk.

Magazinunkat kezdetben magyar és angol nyelven jelentetjük meg, de tervezzük – érdeklődés alapján – más nyelveken való kiadását is. Második számunkhoz már egy webáruházat is kapcsolunk, hogy amennyiben megtetszik egy-egy ötletünk, úgy az ahhoz szükséges alapanyagokat szettben, utánajárás nélkül, házhoz szállítással a lehető legolcsóbban beszerezhessék."

Nincsenek megjegyzések: